Winkel

COMNCENTRATE PLUS

00073
€36,95
In stock
1
Product Details

Beschrijving

Concentratie Plus is een mooi supplement met kwalitatief goede, gepatenteerde ingrediënten. Het bevat fosfatidylserine, citicoline, ginkgo biloba, bacopa monnieri en het aminozuur L-theanine. Ginkgo biloba en bacopa monnieri zijn onder meer goed voor de doorbloeding, het geheugen en de concentratie. Dit supplement is geschikt voor studenten, senioren en anderen die het belangrijk vinden goed en helder te kunnen nadenken. Om de opname van de stoffen te verbeteren, is BioPerine® aan de formule toegevoegd.

 

Concentratie Plus

Kenmerken

 • Bevat 3 gepatenteerde stoffen:
  - Lipogen PS™, Cognizin®, en 
  Bacopin®
 • Met ginkgo biloba en bacopa monnieri:
  - Goed voor de doorbloeding*
  - Goed voor geheugen en concentratie*
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Volgens IFS-kwaliteitsnormen gecapsuleerd

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende. 

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo IFS FOODLogo vegetarischLogo Lipogen Feed Your Mind Logo Cognizin


Meer informatie

Concentratie Plus met 3 gepatenteerde stoffen

Concentratie Plus bevat 3 gepatenteerde stoffen die uitvoerig zijn onderzocht. Lipogen PS™, Cognizin® en Bacopin® zijn aangevuld met ginkgo biloba en L-theanine.

Lipogen PS™

De gepatenteerde Lipogen PS™ formule is een wetenschappelijk geformuleerd voedingssupplement. De hoogwaardige ingrediënten versterken elkaar. Onderzoekers van Lipogen, een Israëlisch bedrijf, hebben deze formule in de loop van de jaren geperfectioneerd. Lipogen PS™ is een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige ingrediënten, waaronder fosfatidylserine. Het volledig natuurlijke, oplosmiddelvrije productieproces van Lipogen repliceert hoe het lichaam 'voeding voor de hersenen’ creëert.

Cognizin®

Cognizin® is een vorm van citicoline of CDP-choline. Het is een natuurlijke substantie die in elke cel van het lichaam wordt aangetroffen. De stof draagt bij aan de vorming van de celwanden. Citicoline (CDP-choline) is van nature aanwezig in de hersenen en de lever van mensen en dieren. Het is een natuurlijk voorkomende voedingsstof. De stof komt vrij bij de stofwisseling en speelt een rol bij de vorming van acetylcholine in de hersenen.

Bacopa monnieri / Bacopin®

Bacopa monnieri wordt binnen de ayurvedische leer al eeuwen gebruikt ter ondersteuning van het geheugen. Het extract van deze plant is Bacopin®, dat is gestandaardiseerd op 20% bacosides. Bacopa monnieri ondersteunt het concentratievermogen en het geheugen en helpt de geest helder te houden.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba heeft binnen de kruidenkunde een goede reputatie als het gaat om het instandhouden van een goede doorbloeding, met name van het hersenweefsel. Een goede hersendoorbloeding ondersteunt het behoud van de hersenfunctie en dan met name het geheugen en het concentratievermogen.

L-theanine

L-theanine is een wateroplosbaar aminozuur dat in de bladeren van de groene theeplant (Camellia sinensis) wordt gevonden. Dit aminozuur ondersteunt bovenstaande stoffen.

Samenstelling

Concentratie Plus

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 33 gram.

Ingrediënten per capsule:  
Fosfatidylserine (Lipogen PS™)  100 mg
Citicoline (Cognizin™) 100 mg
L-theanine 100 mg
Bacopa monnieri extract (Bacopin®) (gestandaardiseerd op 20% bacosides)   50 mg
Ginkgo biloba   30 mg
BioPerine™ (zwarte peperextract)     2 mg

Ingrediënten:
Soja lecithine (non-GMO), citicoline, L-theanine, capsule (HPMC-cellulose), bacopa, vulstof (cellulose), ginkgo biloba, zwarte peperextract.

Allergie-informatie: bevat soja.

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 maal daags 1 of 2 capsules, het liefst rond een maaltijd innemen. Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Waarschuwing:
Overleg met een deskundige als u bloedverdunners gebruikt of medicijnen die de hersenfunctie beïnvloeden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsulemaat 0

Save this product for later