Winkel

NACHTRUST PLUS

00075
€28,95
In stock
1
Product Details

Beschrijving

Nachtrust Plus is een complete formule voor mensen die zijn gesteld op een goede nachtrust. Het is een combinatie van 6 gestandaardiseerde, plantaardige stoffen die een ontspannende invloed hebben of de nachtrust ondersteunen. Magnolia, citroenmelisse en 5-HTP zijn gunstig voor een goede geestelijke balans*, ashwagandha ontspant en is een natuurlijke rustgever* en avena sativa en citroenmelisse helpen om lekker te slapen*. BioPerine® zorgt ervoor dat al deze stoffen goed worden opgenomen in het lichaam.

 

Nachtrust Plus

Kenmerken

  • Uitgebalanceerde formule met 6 stoffen
  • Om lekker te slapen (avena sativa)*
  • Natuurlijke rustgever (aswagandha)*

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.


Meer informatie

Wat is het Nachtrust Plus supplement?

Het Nachtrust Plus supplement is een complete formule voor eenieder die een goede nachtrust hoog in het vaandel heeft staan. Nachtrust Plus bevat 6 gestandaardiseerde, plantaardige inhoudsstoffen:

Avena sativa
Avena sativa komt uit het Latijn en betekent 'wilde haver'. Haver ontspant, is een natuurlijke rustgever en heeft een gunstige invloed op te slaapfunctie*.

Magnolia
In het voorjaar komen alle prachtige magnolia's weer tot bloei met hun tulpvormige bloemen die schakeren van wit tot donkerroze. Magnoliabloemen zijn eetbaar en kunnen worden ingelegd. Maar magnolia kan meer. Zo is magnolia extract gunstig voor een goede geestelijke balans*.

L-Theanine
L-theanine is een aminozuur dat van nature wordt gevonden in de groene theeplant (Camellia sinensis). Het is verantwoordelijk voor de karakteristieke smaak van groene thee.

Ashwagandha
Ashwagandha is een belangrijk kruid in de ayurvedische leefstijl. Het wordt als een adaptogeen gezien. Een belangrijke eigenschap van adaptogenen is dat ze zowel op het lichaam als op de geest een positieve invloed kunnen uitoefenen. Ashwagandha is rustgevend en gunstig voor een goede geestelijke balans*.

Citroenmelisse
Citroenmelisse behoort tot de lipbloemigen. Het ruikt naar frisse citroenen en wordt al meer dan tweeduizend jaar in de kruidenkunde gebruikt. Citroenmelisse is ontspannend en ondersteunt de nachtrust*.

5-HTP
5-HTP is een plantaardig extract uit de Griffonia simplicifolia plant die van nature 5-HTP bevat. 5-HTP is gunstig voor een goede geestelijke balans*.

BioPerine®
BioPerine® is een gestandaardiseerd extract van Piper Nigrum L. oftewel zwarte peper. De peperbessen worden vlak voor het rijpen geoogst en in de zon gelegd om te drogen. Op deze manier wordt de optimale rijpheid en kwaliteit gewaarborgd. BioPerine® is goed voor de biologische beschikbaarheid van stoffen doordat het de opname bevordert.

Samenstelling

Nachtrust Plus

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 50 gram.

Ingrediënten per capsule:  
Nachtrust Plus mix: 650 mg
- Avena sativa (haver) 175 mg
- Magnolia extract (min. 2% honokiol)  150 mg
- L-Theanine 100 mg
- Ashwagandha (min. 7% withanoliden) 100 mg
- Citroenmelisse (min. 5% rozemarijnzuur) 75 mg
- 5-HTP (uit griffonia-extract) 50 mg
- BioPerine 3 mg

Ingrediënten:
Avena sativa (haver), L-theanine, magnolia, ashwagandha, griffonia, citroenmelisse, capsule (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron), BioPerine.

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) 2 capsules een half uur voor het slapen gaan innemen. Andere doseringen zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in plaats van 2 capsules, 1 of 3 capsule(s). Luister hierbij altijd goed naar uw lichaam.
Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Waarschuwing
Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Save this product for later