Winkel

Viscollageen Plus

00107
€24,95
In stock
1
Product Details

Beschrijving

Collageen is een stof die veelvuldig in ons lichaam voorkomt. Van de verschillende soorten collageen bestaat 90% uit type I. Dit type komt voornamelijk voor in de huid, botten, bindweefsel, pezen, bloedvaten en kraakbeen. De vezels van type 1 collageen zijn enorm rekbaar en zorgen voor kracht en elasticiteit. Ons Viscollageen Plus-supplement bevat het gepatenteerde Naticol®. Het wordt van de huid en schubben van vissen gemaakt. Het is een zuiver en geconcentreerd type I collageen. Door het lage moleculaire gewicht is Naticol® goed opneembaar en draagt bij aan de wederopbouw van het collageen. Dit supplement helpt de elasticiteit en de zachtheid van de huid te behouden.

Viscollageen Plus

Kenmerken

 • Bevat gepatenteerd viscollageen van Naticol®
 • Speciaal met hyaluronzuur, vitamine C en zink
 • Vitamine C:
  - Is goed voor de huid
  - Ondersteunt de vorming van collageen
  - Helpt de huid van binnenuit te verzorgen
 • Zink:
  - Voor het behoud van de normale structuur en functie van de huid
  - Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

Logo Naticol


Meer informatie

Wat is Naticol®?

Naticol® is een combinatie van aminozuren. Deze zijn onderdeel van ons bindweefsel en onze huid. Het bevat meer dan 16% essentiële aminozuren en ongeveer 50% glycine, proline en hydroxyproline. Dit zijn aminozuren die bij de vorming van collageen type I zijn betrokken. Bovendien spelen ze een belangrijke rol bij het in standhouden van de souplesse en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden, vermindert de productie van collageen. Het natuurlijk gevolg is het ontstaan van rimpels, fijne lijntjes en een drogere huid.

Op basis van vis

Naticol® is een vorm van collageen type I dat wordt gemaakt op basis van vis. Van de verschillende soorten collageen bestaat 90% uit type 1. Dit type komt voornamelijk voor in de huid, botten, bindweefsel, pezen, bloedvaten en kraakbeen. Andere soorten collageen worden gemaakt op basis van kippenkraakbeen. Daarmee wordt collageen type II gevormd.

Hoe wordt Naticol® gemaakt?

Naticol® wordt gemaakt uit vissenhuid. Dit gebeurt door middel van sterilisatie en pasteurisatie, filtratie, UF en demineralisatie. Naticol® voldoet volledig aan de geldende farmaceutische en voedselregels. Naticol® lost gemakkelijk op in water of in een emulsie. Het heeft een neutrale smaak en geur. Het wordt goed opgenomen.

Is Naticol® duurzaam?

Naticol® wordt gemaakt van de huiden en schubben van vissen die normaliter na het schoonmaken en fileren worden weggegooid. De producent van Naticol® garandeert de integriteit en zuiverheid van Naticol® door gelatine van vis en collageen met behulp van planten te produceren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een viscollageensupplement dat afkomstig is uit een veilige, duurzame en herleidbare productieketen.

Samenstelling Viscollageen Plus

Inhoud:
60 capsules, 41 gram.

Ingrediënten per capsule: RI*
Viscollageen (Naticol®) 400 mg
Hyaluronzuur (HAPLEX®Plus) 60 mg
Vitamine C (Ester-C®) 60 mg 75%
Zink (picolinaat) 25 mg 250%

Ingrediënten:
Viscollageen (Naticol®), hyaluronzuur (HAPLEX®Plus), vitamine C (Ester-C®), zink, capsule (HPMC-cellulose), hulpstof (extra vergine olijfolie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) Neem 2 maal daags 2 capsules in met water tijdens of vlak na een maaltijd.
Dosering niet overschrijden.

Allergie-informatie: Bevat vis.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Capsule maat

Save this product for later