Winkel

WINTER WEERSTAND COMPLEX

00076
€24,95
In stock
1
Product Details

Beschrijving

In de herfst-, winter- en voorjaarsmaanden kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken. Er zijn verschillende vitamines en plantaardige stoffen waarvan bekend is dat ze een positieve invloed hebben op het afweersysteem. Van de planten is de Echinacea purpurea misschien wel de bekendste. Winter Weerstand Complex is een mooie combinatie van verschillende planten, vitamines en mineralen waarmee we ons afweersysteem in de nattere en koudere maanden net dat extra steuntje in de rug kunnen geven. Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Winter Weerstand Complex

Kenmerken

  • 100% natuurlijke formule voor de weerstand
  • Ondersteunt het immuunsysteem*
  • Zorgt mede voor een goede weerstand*
  • Met echinacea, vlierbes en Pelargonium sidoides:
    - Goed voor de luchtwegen*
  • Bevat hooggeconcentreerde planten extracten
  • Kan het hele jaar worden gebruikt

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

Productclassificatie
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor gevarieerde voeding.

PelaPower


Meer informatie

Extra 'steuntje in de rug' voor de winter

Winter weerstand Complex is een mooi supplement waarmee u uw weerstand in de natte en koudere maanden even een handje kunt helpen. Het bevat 4 plantaardige extracten, plantaardige vitamine D3 (gewonnen uit korstmos) en het mineraal zink. Cat’s claw, echinacea, vlierbes, vitamine D3 en zink bisglycinaat ondersteunen alle de natuurlijke afweer van het lichaam. Pelargonium sidoides en echinacea hebben beide een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Welke ingrediënten bevat het Winter Weerstand Complex precies?

Cat’s claw

Cat's Claw (Uncaria tomentosa) is een klimplant, afkomstig uit het Amazonegebied van Brazilië en Peru. Cat’s Claw ondersteunt het immuunsysteem*

Echinacea


De Echinacea purpurea komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Hier werd de vaste plant indertijd door Indianenstammen gebruikt vanwege de weerstandsverhogende werking. Echinacea ondersteunt het immuunsysteem* en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen*.


Vlierbes

Vlierbes extract (Sambucus nigra) wordt al eeuwenlang gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen. De vlierbes wordt in veel landen in voedsel of drank verwerkt om de luchtwegen te verzachten. Vlierbessen bevatten onder meer antioxidanten en vitamine C. Vlierbes is een krachtige antioxidant*, ondersteunt de afweer van het lichaam* en heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen*.


Pelargonium sidoides

De Pelargonium sidoides komt van oorsprong uit Zuid-Afrika. De wortel van deze plant werd al door de inheemse bevolking van Zuid-Afrika gebruikt om de luchtwegen te ondersteunen. Pelargonium sidoides helpt om vrijer te ademen*, biedt ondersteuning aan de luchtwegen*, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen*. Onze Pelgagonium is afkomstig van het bedrijf Afrigetics Botanicals.


Vitamine D3

Onze plantaardige D3 is afkomstig uit korstmos (lichen). Dit is de goed opneembare variant (cholecalciferol). Vitamine D is goed voor de weerstand.


Zink bisglycinaat

Deze zink bisglycinaat is afkomstig van het bedrijf Albion Minerals en is een gepatenteerde vorm. Het heeft een hoge biobeschikbaarheid en wordt daardoor goed in het lichaam opgenomen. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Samenstelling

Winter Weerstand Complex

Inhoud:
60 vegetarische capsules, 28 gram.

Ingrediënten per capsule:

Cat's claw extract (min. 3% oxindole alkaloïden) (10:1)

100 mg

Echinacea extract (min. 8% polyfenolen)

100 mg

Vlierbes extract (min. 8% cyanidin 3-O-glucoside) (40:1)

100 mg

Pelargonium sidoides extract
(PelaPower™) (min. 1100 ppm umckalin)

20 mg

Vitamine D3
(plantaardige cholecalciferol uit korstmos) (500 ie)

12,5 mcg

Zink bisglycinaat

4 mg

Ingrediënten:
Echinacea, cat's claw, vlierbes, capsule (cellulose), vulstof (cellulose), pelargonium, zink bisglycinaat, korstmos, antiklontermiddel (magnesiumstearaat uit plantaardige bron).

Doseringsadvies:
(Indien niet anders voorgeschreven) neem 1 tot 2 maal daags 1 of 2 capsule(s) met een glas water. Bij een directe behoefte maximaal 6 capsules per dag. Dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

Save this product for later